top of page

GALAKLUBBEN

Performance
2018
GALAKLUBBEN

Scenkonstgalans officiella efterfest tar i år plats i Göteborgs Stadsteaters foajébar!

Bered dig på kavalkader av firande. Här ska det dansas, glittras och tindras! En efterfest för att fira scenkonsten och alla de nominerade.


Bli starstruck! Vi har stjärnor på scenen, stjärnor på dansgolvet och stars in our eyes. Tillsammans skapar vi ett universum av bländande stjärnor. Bada i strålglansen och bli bortsvept av stjärnvinden i den extravaganta finalen av en oförglömlig kväll!


Line-up:


DJ DJÄVLIGT HÅRD

Frida Lernstål blandar soul och disco, högt lågt och mittemellan och har spelat på otaliga klubbar runt om i Göteborg. Kvällen till ära har hon packat cd-caset med hennes bästa danshits. Ett minst sagt stjärnspäckat dj-set utlovas.


KÅRP

I höstas landade KÅRP som en Mars Rover i det svenska musiklandskapet. De hyllades på kort tid av landets tyngsta röster, men har trots det bara släppt ifrån sig ynka två låtar. Vi vet egentligen inte så mycket om KÅRP. Det sägs att dom träffades på en kurs i UFO-spaning, det sägs att dom har ett helt album färdigt att släppa vilken dag som helst, det sägs att dom ska spela på Scenkonstgalans efterfest den 17:e februari!

DJ FOLKEMARK

Svettigast, gladast och sensuellast är de tre superlativ som beskriver DJ Folkemark aka Daniel Folkemark bäst - ganska precis så en vill att ett perfekt dansgolv ska vara. Med ledorden ”vi är alla stjärnor” drar Daniel på sig sin bästa outfit (Black Shirt Black Pants Black Shoes Black Everything), laddar caset med R'n'B från 90/tidigt 2000-tal, hiphop och en touch av dancehall och packar med en energiboost som får oss att lyfta mot stjärnorna.


Tid: 22.00-02.00

Pris: 100kr i dörren

Efterfesten har 18års-gräns.

bottom of page