top of page

Lovefuckers - SPAM

Gästspel
2015
Lovefuckers - SPAM

Gästspel av den berlinska objektteatergruppen Lovefuckers. En föreställning om tillit och autenticitet, bedrägeri och bluff. Och miljtontals spam-mail. Allt enligt Lovefuckers mål “to put some glamour to dirt and to search for love where everything seems to be sick”.


Teater Nu har haft en crush på Lovefuckers uttryck och stil sedan 2009 då vi först såg dem spela - och nu har vi äntligen lyckats få till ett gästspel här i Göteborg. Nu ska fler få chansen att falla pladask!

Lovefuckers kombinerar musik, video, dockor, performance och dokumentärt material i sina produktioner. De har spelat på konsertarenor och klubbar likväl som teatrar och konstfestivaler. Med sin punkiga attityd till genren och sin unika stil föryngrar Lovefuckers dockteatern. De jobbar med flytande gränser mellan objekt, docka och skådespelare och blandar allvar med humor och populärkulturella referenser.


Vi kan med stolthet presentera sverigepremiären av föreställningen:


SPAM

click.slap.stick.yeah

Vad är SPAM? Rena bedrägerier, ett rop på hjälp, ett ärligt försök att förföra? Varje dag skickas miljontalts spam-mail till miljontals inkorgar. Lovefuckers ger sig ut på jakt, gräver djupt för att finna själva källan. På sin resa riskerar de att själva förvandlas till spam.

En föreställning om tillit och autenticitet, bedrägeri och bluff. Vad är värdet på en komplimang gjord av en skådespelare från scenen? Hur mycket skulle det behövas för att förföra dina tankar?På scen: Ivana Sajevic och Nils Zapfe


Fredag 11 dec 19.00 Söndag 13 dec 16.00 + 30 min eftersamtal i ledning av Torbjörn Alström.

100 kr för studenter/arbetsfria, annars 150 kr.

Cinnober Teater, Göteborg Föreställningen spelas på engelska.


Med stöd av: Arvsfonden, Kulturrådet/Sweden Arts Counsil, Sensus och KulturUngdom.

bottom of page