top of page

After Art

Nätverk
2016
After Art

Teater Nu, Scenkonstguiden skapade under 2016 fyra nätverksträffar under konceptet After Art. En kväll där scenkonstnärer, konstfolk och performancenördar kunde hänga, snacka (om de ville), umgås och slappna av efter dagens konstnärliga arbete. Under kvällen bjöds det även på live akter.


AFTER-ART #4 

26 maj – Atalante, Göteborg.

Tårtkalas och YouTube-karaoke. På scen: Finn Björnulfson  Finn Björnulfson är en känd slagverkare som spelat med till exempel Håkan Hellström, Timbuktu och Simon Ljungman. Nu gästar han After-Art och vi är mega stolta!


AFTER-ART GOES HARDCORE-MINGEL (AFTER-ART #3)

13 april – Pustervik, Göteborg

En special-edition i samarbete med Göteborg & Co’s nätverksträff.

Scenkonstguiden tar sitt koncept After-Art till en helt ny nivå av hardcore-mingel. Pröva på olika lekfulla sätta att skaffa nya kontakter. Passar både mäster-minglaren, nervös-minglaren och jag-kan-väl-säga-hej-minglaren. Var lugn och flyt med.


AFTER-ART #2

17 mars – Kompani 415, Göteborg

På scen: A.M.E A.M.E. is the solo music project of musician and actress Anna Maria Engberg. Her music is described as heartfelt, stripped indie that has a flirt with americana, based around the lyrics and a soft, personal voice.


AFTER-ART #1

24 februari – Masthuggsteatern, Göteborg.

På scen: Judiths JUDITHS bildar ett jazzpoppigt universum med musik signerat Amanda Elsa Larsson i centrum. Bandet är föränderligt som livet och nu på onsdag framförs låtarna på duo med Anton Alvin vid pianot. Texterna är uppriktiga med livet och havet som inspiration. ”Livet för att det är fantastiskt och fuck-up på samma gång, och havet för att det förenar världen. Eller jag tycker det borde göra det i alla fall, inte utgöra gränser…” för att citera låtskrivaren själv.


Nätverksträffarna arrangerades med stöd av: Sensus, Kultur i Väst och KulturUngdom.

bottom of page